0700 42 112

EKcarevec_logo

0700 42 112

...

КАКВО Е SEE TV?

SEE TV e мултискрийн приложение за телевизия на живо за iOS и Android устройства

Разчупи традицията

Гледай телевизия навсякъде и по всяко време от своя мобилен телефон , таблет и телевизор! Любимите предавания са винаги до теб! На плажа, в планината, в парка....! Вече няма значение къде си – с SEE TV получаваш достъп над ТВ съдържанието за което плащаш и гледаш когато искаш и където искаш!

Изисквания

Приложението SEE TV е предназначено за устройства с операционни системи: Android с версия 4.4.2 и по-висока, iOS с версия 7.0 и по-висока, включително Android IPTV STB

Разпостранение

SEE TV е най новото мултискрийн приложение на „Евроком Царевец“ SEE TV e услуга, която надгражда и допълва стандартната телевизионна услуга предлагана от „Евроком Царевец“. Тя не се предоставя самостоятелно , а само като част от общ пакет. Необходима е само интернет връзка през мобилна или фиксирана мрежа и абонамент за ползване на услугата.

КАКВИ ФУНКЦИИ ИМА  SEE TV 

Започни отначало

Връщате до началото на текущото предаване или до точно избран момент

ТВ програма

Избирате от програмния справочник предаванията в текущо време или от изминал период

До 7 дни назад

Гледате на запис избрани канали и предавания или търсите запис на вашето любимо предаване или филм

Активация

  1. Избери своя пакет - Ценова оферта
  2. Заяви регистрация в магазин на „Евроком Царевец“, където ще активираме вашата услуга
  3. Изтегли приложението see tv за мобилни телефони и таблети от Google Play (за Android устройства) или от App Store (за iOS устройства )
  4. Вход - влез в приложението see tv и въведи еднократно потребителското си име и парола предоставени от офис на „Евроком Царевец“
  5. Гледай любимите си предавания и канали навсякъде и по всяко време

Често задавани въпроси

Кой може да използва SEE TV?
SEE TV може да се използва от всички клиенти на „Евроком Царевец“, които са подписали договор за услуга, включваща в себе си достъп до SEE TV.

Как се активира SEE TV?
За да активирате приложението, трябва да го инсталирате от Apple Store или Google Play Store (в зависимост от вашето устройство). След това трябва да направите регистрация с имейл и парола, предоставени от магазин на „Евроком Царевец“.

Мога ли да се абонирам отделно за SEE TV?
SEE TV e услуга, която надгражда и допълва стандартната телевизионна услуга предлагана от „Евроком Царевец“. Тя не се предоставя самостоятелно , а само като част от общ пакет.

Как да активирам допълнителните устройства?
Единственото, което трябва да направите, е да влезете в приложението с имейла и паролата, с които сте се регистрирали. Може да използвате до 4 устройства към един акаунт, като за трето и четвърто устройство се заплаща еднократна такса. 

Мога ли да използвам SEE TV на телевизор?
Да. Телевизора ви трябва да има необходимата операционна система. Ако няма техническа възможност, може да ви предоставим Андроид ТВ бокс.

Как да изтрия устройство?
Може да управлявате вашите устройства от Главно меню - опция "Профил".

Колко MB интернет изразходва приложението?
На практика няма как да се даде точна информация, защото консумацията на трафик зависи от много фактори като итнернет връзката в момента, устройството и др. Препоръчваме при продължително използване на
SEE TV да използвате WiFi мрежа.

password